Julkalendern - erotisk julnovell

Betyg 3.1
53min
28 Sidor
LUST
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Julen står för dörren men Jessica kunde inte ha brytt sig mindre. Hon har varken tid eller lust att fira – för henne är det enda som spelar någon roll hennes dröm om att bli Sveriges främsta journalist. Det vill säga fram tills den dagen då ett mystiskt paket från okänd avsändare, innehållande en julkalender, anländer och vänder upp och ned på hela hennes tillvaro. Kalendern innehåller något betydligt mer njutningsfyllt än chocklad...

Varje dag fram till julafton öppnar Jessica en ny sexig julklapp och utmanas samtidigt att använda den. Julen, som fram tills nu varit en högtid Jessica hållit på avstånd, börjar tilltala henne allt mer. December månad fylls av spänning, njutning och en nöt så svår att knäcka att inte ens Jessica lyckas – trots att svaret befinner sig mitt framför näsan på henne.

Lisa Vild är en pseudonym för en svensk författare av erotik med tydliga inslag av romance. I hennes noveller är det starka kvinnor som står i centrum – deras lust och njutning tillåts ta stor plats, liksom deras personliga utveckling. Lisa utforskar i sina noveller känsliga, men kittlande, ämnen för att normalisera och nyansera bilden av sex och kvinnlig lust.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Serie:

Tid ljudbok:

53min

Sidor e-bok:

28

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-12-02

Förlag ljudbok:

Lust

ISBN ljudbok:

9788726379082

Förlag e-bok:

Lust

ISBN e-bok:

9788726366907