Julmord i skärgården- Anna Ihrén

Betyg 3.8
9h 1min
257 Sidor
Morden på Smögen
bookCoverFor

Beskrivning

Äntligen är Dennis och Sandra tillbaka i den femte delen av "Morden på Smögen"!

Smögen är täckt av snö och is. Den kallaste vintern på många år har lagt sig över det vackra kustlandskapet. På myren uppe i bergen där barnen brukar åka skridskor, hittar två pojkar en död kvinna till hälften fastfrusen i isen. Bredvid henne ligger ett mycket gammalt föremål. Det är bara några dagar kvar till julafton. Precis när Dennis och Sandra börjat hitta lugnet inför julledigheten landar ärendet på deras bord.

Victoria har förberett firandet i flera veckor. En jul i skärgården är något hon längtat efter i många år och nu har Björn äntligen gått med på att fira i fiskarstugan på Smögen. När hon förstår att Dennis och Sandra inte kommer att få ledigt över julhelgen blir hon förtvivlad, samtidigt som hon förstår att en mordutredning går före allt – även ett julbord fyllt av skaldjur och andra skärgårdsdelikatesser.

Vem är kvinnan på isbanan och vad har hänt henne? Har fyndet vid myren något med mordet att göra, eller är det ett värdefullt föremål från vikingatiden som bara råkat hamna bredvid kvinnan? Dennis och Sandra tvingas söka efter svaren i en tusenårig bohuslänsk historia.

"Julmord i skärgården" är den efterlängtade femte delen i succéserien "Morden på Smögen". Anna Ihrén är uppvuxen i Stockholm och Göteborg och har tillbringat alla sina somrar i trakterna där böckerna utspelar sig. Hon är även författaren bakom Jubileumsserien, som speglar de utmaningar Göteborg står inför när staden fyller 400 år.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

5

Tid ljudbok:
9h 1min
Sidor e-bok:
257
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-10-29
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789178290512
Förlag e-bok:
Louise Bäckelin Förlag
ISBN e-bok:
9789177993599

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Louise Bäckelin Förlag (E-bok)