Kall som is- Tess Gerritsen

Betyg 4.3
11h 39min
322 Sidor
Rizzoli & Isles
bookCoverFor

Beskrivning

Han väntar. Han iakttar. De försvinner.

Rättsläkaren Maura Isles från Boston har rest till Wyoming för att delta i en konferens för patologer. Hon träffar en bekant från studentåren som föreslår att hon följer med på en skidutflykt med några vänner och hon tackar ja. Men när deras bil kör fast på en bergsväg i snöstormen blir de strandsatta utan möjlighet att tillkalla hjälp.
Natten faller och de söker sin tillflykt till den undangömda lilla byn Kingdom Come, där tolv kusligt identiska hus står mörka och övergivna. Någonting fruktansvärt har hänt i Kingdom Come. Måltider står orörda på borden, bilarna står kvar i garagen. Byns invånare tycks ha försvunnit i tomma intet, men fotspår i snön avslöjar att någon finns kvar. Någon som döljer sig i det iskalla mörkret – och iakttar Maura och hennes vänner.
Flera dagar senare nås kriminalinspektör Jane Rizzoli i Boston av den hemska nyheten att Mauras förkolnade kropp har hittats i en bergsravin. Chockad och fylld av sorg beslutar sig Jane för att ta reda på vad som hänt hennes vän. Utredningen slungar Jane rätt in i Kingdom Comes makabra historia – och leder henne till att upptäcka det ohyggliga som ligger begravt under snön.

Fantastisk … ännu en vinnare.
The Plain Dealer

Gerritsen tillhandahåller både en omsorgsfull intrig och omsorgsfulla personteckningar.
Publishers Weekly

Det här är den sorts roman man inte släpper förrän den är utläst.
Chicago Sun-Times

Gerritsen har konstruerat sin roman med kirurgprecision.
Salon

Tess Gerritsen är läkare och bestsellerförfattare. Hon utgav sin första roman 1987 och inledde 2001 serien om Rizzoli & Isles. Hennes böcker har utgivits i 40 länder och sålts i över 30 miljoner exemplar. Tess Gerritsen har nu slutat praktisera och ägnar sig på heltid åt sitt författarskap. Hon är bosatt i Maine.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
John-Henri Holmberg
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

8

Tid ljudbok:
11h 39min
Sidor e-bok:
322
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-11-27
Förlag ljudbok:
Jentas
ISBN ljudbok:
9788742801000
Förlag e-bok:
Jentas
ISBN e-bok:
9788742800997

© Jentas (Ljudbok)

© Jentas (E-bok)