Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan- Annie Darling

Betyg 4.1
10h 7min
385 Sidor
Bokhandeln för ensamma hjärtan
bookCoverFor

Beskrivning

Den tatuerade, rosahåriga Nina väljer alltid fel killar. Hon hävdar bestämt att sann kärlek består av våldsam passion och eldiga meningsutbyten. Att nöja sig med något mindre finns inte på kartan.
Trots att hon svept åt höger i åratal på dejtingappen, har mötena bara resulterat i misslyckade kvällar och ytliga förbindelser. Nina är inte ett dugg närmare att hitta den stora kärleken.
Så när en man från det förflutna kommer in i bokhandeln vet Nina att hon inte har något att frukta. Noah var den nördigaste killen i hennes skola, och har som vuxen man blivit en trist kostymnisse uppslukad av sin iPad. Nina inser besviket att Noah, med sina välpressade byxor, aldrig kommer att skapa några trumvirvlar i hennes hjärta. Men mötet visar hur lite Nina egentligen vet om tuffa killar, affärsanalytiker – och sitt eget bultande hjärta …
Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan är den efterlängtade tredje delen i Annie Darlings omåttligt populära serie om bokhandeln i Bloomsbury. Det är en charmig och romantisk feelgood-karamell i härlig Londonmiljö som kommer att uppskattas av läsare som gillar böcker av Lucy Diamond och Jenny Colgan.

Författare:
Översättare:
Ingmar Wennerberg
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
10h 7min
Sidor e-bok:
385
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-04-27
Förlag ljudbok:
Historiska Media
ISBN ljudbok:
9789177894919
Förlag e-bok:
Historiska Media
ISBN e-bok:
9789177894926

© Historiska Media (Ljudbok)

© Historiska Media (E-bok)