Käraste vänner

Betyg 4.3
13h 37min
464 Sidor
Böckerna om Betty
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Det är oktober 1949 och andra världskriget är slut sedan några år tillbaka. Betty fyller 30 år och firar sin födelsedag med kalas, omgiven av släkt och vänner. Hon är nu gift med Olof Morin och tillsammans har de sonen Anders. I familjen finns också dottern från Bettys tidigare förhållande, Martina, som spås en lysande framtid som sångerska.

Relationen med Olof bygger på förtrolighet och vänskap, de båda barnen mår bra och verksamheten i Småtrycksförlaget och bokhandeln rullar på. Men ändå är allt inte som det ska. Olof drar sig undan alltmer och Betty förstår inte varför. Martinas biologiska pappa. Martin Fischer, vill ta upp kontakten med dottern och framför allt stötta henne i hennes sångutbildning. De ekonomiska bekymren i Bettys affärsrörelse hopar sig. När Betty dessutom blir osams med bästa väninnan Viola är inget längre som det har varit.

Författare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

13h 37min

Sidor e-bok:

464

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-09-08

Förlag ljudbok:

Historiska Media

ISBN ljudbok:

9789180502757

Förlag e-bok:

Historiska Media

ISBN e-bok:

9789180502740

Vad andra tycker

Recensioner av Käraste vänner -
Ljudbok, E-bok

Gillar ju böckerna om Betty, mest för att få göra tidsresan till 40-50-talet. Men i den här boken blir det väl ”jolmigt”. Hur många gånger behöver det beskrivas att hon rufsar om sin sons hår ”ömt o kärleksfullt ”? Hur många är ”allra sötaste och allra finaste”? Men som sagt, fin tidsresa!

Åsa

Fin och fängslande berättelse

Marina

Underbara tre böcker om Betty! 🤗🤗

Anne-Britt

Älskade alla Betty böckerna men blev besviken av slutet på denna tyvärr! 😭 Ville ha ett lyckligt slut för Martin och Betty. Tyckte Betty om ngn förtjänade det.

Joy