Kärlek i mån av snö

Kärlek i mån av snö

Beskrivning av boken

Innan OS-medaljören Kate födde barn på en turnébuss var hon världens högst betalda handbollspelare. Reggaestjärnan Rock är en bra människa men en usel pappa, så när Britta ska börja skolan lämnar Kate honom.

Tillbaka i Sverige jobbar Kate på Svenska Akademiens kansli. Hon och Britta bor på idylliska Djurgården, tillsammans med mamma Dollan och ett gäng mostrar som lägger sig i allt. Britta tror på jultomten, för Rock vågar hon inte riktigt tro på. Så Kate gör allt för att hitta en pålitlig jultomte fast vad Kate egentligen behöver är kärlek, omtanke, sex, delat ansvar och någon att lita på året runt.

Barnboksförfattaren Kalle söker kärlek på barer, i triangeldramer och på Tinder. Men eftersom hans värsta mardröm är att välja fel går dejtandet inte så bra. För att ha råd med julklappar startar Kalle firman Tomteknäck. När hans bästa jultomte får mässlingen på självaste julafton, och en förtvivlad mamma mejlar och bara måste ha en tomte, tvingar Kalle sin pappa att rycka in.

Kärlek i mån av snö är en romantisk komedi om Kate och Kalle som verkligen inte vill träffas. I ett land utan regering och en akademi utan ledamöter kryllar det av galna mostrar som predikar tro på hopp om kärlek i mån av snö.

Lina Forss har skrivit elva romaner, senast Storstadskärlek i serien Stockholm Romance. Hon bor på Djurgården tillsammans med sin familj och alla sina mostrar. Kärlek i mån av snö är hennes första bok på Louise Bäckelin Förlag.

Författare.Lina Forss
Uppläsare.Sofia Berntsson

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Kärlek i mån av snö