Kärlek på godset / Himmelsk njutning / Leende guldbruna ögon

Kärlek på godset / Himmelsk njutning / Leende guldbruna ögon

Beskrivning av boken

Kärlek på godset
När den ryska företagsledaren Nik Voronov dyker upp på sitt nyinköpta gods Edbury Hall börjar det pratas bland byborna. Varför sågs singelmamman Sybella Parminter tillsammans med mr Voronov utanför godset mitt i natten? Har de en affär? Sanningen är att Sybella just fått sparken! Men en lika oväntad som stark attraktion ställer allt på ända. Kanske är den genuina Sybella precis vad Nik behöver för att kunna försonas med det förflutna.

Himmelsk njutning
Gabriel Cabrera brukar få allt han vill ha! Men det är innan Alice Morgan sveper in och stör hans lättjefulla tillvaro. Han inser att, ett: hon är immun mot hans charm. Och två: han är helt förlorad. Han bestämmer sig för att locka henne – med ord som lovar himmelsk njutning, och med händer som är syndigt smeksamma. Vilket förstås är lättare sagt än gjort när det gäller Alice Morgan!

Leende guldbruna ögon
Shejk Zayn al-Ghamdis behöver gifta sig, och det snabbt. En avslöjande artikel om hans kärleksliv riskerar hela familjens framtid. Så när Amalia Christensen dyker upp med ännu mer illasinnat skvaller ser han bara en utväg. Han måste hålla fienden nära – kanske kan hon till och med vara lösningen på alla hans bekymmer?

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Kärlek på godset / Himmelsk njutning / Leende guldbruna ögon