Kärlek på vita duken / Nattens fyrverkeri

Kärlek på vita duken / Nattens fyrverkeri

Beskrivning av boken

Kärlek på vita duken
Filmassistenten Ella går aldrig någonstans utan sin ”Santoväska”. Den är fullproppad med alla de saker hon behöver för att ta hand om sin egensinnige chef Santo Corretti och hans bravader.

Den här morgonen har Santos mäktiga familj kastats in i en ny skandal och allt han begär av henne är lite kärleksfull omtanke. Men Ellas hjärta ingår verkligen inte i första hjälpen-väskan! Eller ska den mörkögde sicilianaren till slut lyckas få sin assistent på fall?

Nattens fyrverkeri
Den grekiske affärsmannen Alexios Christofides får allt han vill ha – på ett eller annat sätt. Nu är hans mål att hämnas och för det behöver han Rachel Holt. Hon ska nämligen gifta sig med hans svurna fiende, som därmed får kontroll över familjen Holts imperium.

Rachel har spelat den plikttrogna dottern och fästmön i så många år att hon inte vet något annat. När hon möter Alex en månad före bröllopet händer det otänkbara. Hon hamnar i säng med den sexige främlingen och får uppleva verklig passion för första gången. Men den enda natten komplicerar hennes tillvaro – och än värre blir det när Rachel får reda på Alex rätta identitet.

E-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Kärlek på vita duken / Nattens fyrverkeri