Kärlek sökes

- Carin Hjulström

Betyg 3.8
10h 46min
386 Sidor
Frida Fors
bookCoverFor

Summering av boken

Åren har gått, Frida är nu en rutinerad programledare i radio och frånskild tvåbarnsmamma som söker kärleken efter 40. Kärlek sökes av Carin Hjulström är en dråplig, rolig och varm feelgoodroman om att våga ta steget. Radioprataren Frida Fors är proffs på relationer i programmet ”Sena Samtal” där hon pratar med lyssnare från hela landet. Men när yngsta barnet lämnar hemmet i Göteborg blir tomheten i radhuset obeskrivlig. Påhejad av vänner och arbetskamrater ger hon sig motvilligt ut på jakt efter den kärlek hon sedan länge gett upp hoppet om. Lika trygg som hon känner sig i jobbet, lika kantstött känner hon sig privat. Hon provar med krogen, men utan framgång. Nätet tycks vara den nya mötesplatsen. I nätdejtingträsket träffar Frida längtande, kränkta, vilsna och besynnerliga män, den ena mer tilltufsad än den andra. Det blir många koppar kaffe på stadens kaféer, promenader i Botaniska och stela middagar på Brasserie Lipp. Trevande samtal, förhoppningar och monumentala besvikelser. Frida upplever såväl stormande förälskelser som kostsamma nederlag. Hon är väl helt enkelt en av dem som aldrig hittar den rätte …

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

3

Tid ljudbok:

10h 46min

Sidor e-bok:

386

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2016-04-13

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176511329

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137146393

Vad andra tycker

Recensioner av Kärlek sökes - Ljudbok, E-bok

Mycket märklig bokserie. Förra boken handlade om när Frida Fors började nätdejta och denna handlade om Frida Fors 30 år senare som ska testa nätdejting för första gången. Jag förstår ingenting.

Karin

Riktigt besviken på denna bok!😔 Att författaren först hoppar 20 år för huvudpersonen och sen inte kommer ihåg vad som hände i senaste boken. Exakt samma scen finns dessutom igen i denna bok som i förra..vid en blinddejt, dåligt!

Mia

Alldeles för mycket tjat om nätdejting

Marie

👍🏻

GunSan