Kärlekens Antarktis- Sara Stridsberg

Betyg 4.2
7h 23min
218 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

”Och det var juni, det var månaden för att försvinna, månaden för att bli hittad i stycken, månaden för att förlora sitt huvud, sin tunga och sitt kön.”

En kort stund har hon funnits i världen, med dess begär, längtan och fruktan. Tills någon valde att släcka hennes liv och sprida hennes kroppsdelar i landskapet. Men barnen finns, som en gång var hennes, Valle och Solveig, som har omhändertagits av myndigheterna och placerats någonstans längs Sverigekartan. Och föräldrarna Raksha och Ivan fortsätter att finnas, irrande genom Stockholm och den dödas förlorade värld. Och dödsögonblicket finns, det tar aldrig någonsin slut.

Sara Stridsbergs nya roman berättar om den absoluta utsattheten; om grymhet, ensamhet och moderskärlek. Om det som ändå blir kvar efter att allt försvunnit. Kärlekens Antarktis är ett hjärtslitande existentiellt drama som innehåller Stridsbergs karakteristiska blandning av stor litterär tyngd och tillgänglighet, en originell mix av skräck och skönhet, längtan och svart förtvivlan. En brutal berättelse om oväntad kärlek, ömhet och ljus i det totala mörkret.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
7h 23min
Sidor e-bok:
218
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-09-14
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789178270064
Förlag e-bok:
Albert Bonniers förlag
ISBN e-bok:
9789100177553

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Albert Bonniers förlag (E-bok)