Karma är en bitch - Mordet på en klimatikon- Benjamin Falk

Betyg 3.7
6h 39min
196 Sidor
Ikontrilogin
bookCoverFor

Beskrivning

Skandalösa kärleksaffärer, politiska intriger och ett chockerande mord på ett lyxhotell i Stockholms skärgård är startskottet på en kedja mysrysliga händelser som kommer få dig att sätta champagnen i halsen och geniknölarna att bulta.
När Sveriges miljöminister och internationella klimatikon Vilgot Svantesson hittas spektakulärt mördad på sitt hotellrum efter en miljökonferens, bestämmer sig bästa vännerna Franz Brask och Lizzie Andersson att lösa mordet efter att själva ha blivit misstänkta. Snart involveras Sveriges vassaste kriminalreporter Zelma Zulu och en dynamisk, om än, okonventionell deckartrio bildas. Snabbt visar det sig att alla misstänkta har flera lik i garderoben och frågan är om våra amatördeckare hinner lösa det första mordet innan fler begås?
Karma är en bitch – mordet på en klimatikon är den första pusseldeckaren i Benjamin Falks Ikontrilogi, skriven i en svartsarkastisk stil han döpt till Piquant Noir, eller som han själv säger om debuten: Inte som andra pusseldeckare.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
6h 39min
Sidor e-bok:
196
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-21
Förlag ljudbok:
Hoi Audio
ISBN ljudbok:
9789189553149
Förlag e-bok:
Tallbergs förlag
ISBN e-bok:
9789198754391

© Hoi Audio (Ljudbok)

© Tallbergs förlag (E-bok)