Kidnappad

Betyg 4
9h 28min
308 Sidor
Jessica Jackson
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Han är borta. Mardrömmen träffar Jessica Jackson som ett knytnävsslag i magen: hennes son Johannes har blivit kidnappad. Förövarna lämnar efter sig ett enkelt men brutalt budskap – betala lösensumman eller förlora din son för alltid – och Jessica inleder en desperat jakt på pengar innan tidsfristen löper ut.

Mathias Fors har kopplats bort från den utredning som rör Jessica och kämpar i stället med en omfattande narkotikahärva, men frågan är om inte även den leder tillbaka till hans tidigare kollega.

När Jessica agerar som privatperson tvingas kollegorna på polisstationen i Västervik välja sida. Gamla vänner blir fiender i jakten på kidnapparna och Jessica vågar inte lita på någon. Men när läget är som svårast kommer hjälp från ett minst sagt oväntat håll …

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Del:

6

Tid ljudbok:

9h 28min

Sidor e-bok:

308

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-10-31

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789180524803

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180530187

Vad andra tycker

Recensioner av Kidnappad -
Ljudbok, E-bok

Det här var något av det sämsta jag ramlat över i bokväg. Jag har svårt att tro att författaren skrivit boken på allvar och självklart borde jag inte lyssnat klart, men på något vis var jag ändå lite nyfiken på hur eländet skulle sluta. Bokserien började ganska bra och jag kände mig engagerad i Jessica Jackson i de tre första böckerna, men här fanns ingenting att engagera sig i. En galning till bov och en galning till fd polis som gör någonting helt sjukt och verkar komma undan med det. Jag satt och hoppades att hon skulle åka fast rejält, förlora alla sina vänner som hon behandlar som skit och allra helst dö så eländet skulle få ett vettigt slut men istället får hon ytterligare en chans.

Elin

🌟🌟🌟🌟🌟 Längtar till nästa bok!

Agneta

Spännande bok & mycket bra uppläsare!😊

Sabine

Spännande och välskriven

Lisa