Kikki Danielsson - Ett schlagerliv
    
Dela boken    
Äntligen kommer boken där Kikki Danielsson själv får berätta om artisten och människan bakom rubrikerna. Och hon gör det med all den öppenhet, värme och humor som bidragit till att göra henne så folkkär.
Kikki Danielsson är inte bara en av våra mest älskade utan också mest framgångsrika artister. Hon har under sin mer än fyra decennier långa karriär sålt miljontals skivor, vunnit Melodifestivalen och tre år i rad utnämnts till Skandinaviens bästa countrysångerska. Fortfarande är hon också aktuell som underhållare och skivartist.
Kikki Danielsson – Ett schlagerliv innehåller många öppenhjärtiga skildringar av artistlivets baksida, av problem i privatlivet, av hur det är att leva med svår sjukdom och alkoholmissbruk. Kikki ger en skakande beskrivning av sin uppväxt som mobbat fosterbarn och vad det inneburit för henne att ha mist kontakten med sin familj i så unga år.
Men hon återger också många dråpliga episoder från turnéer och framträdanden och låter läsaren möta färgstarka karaktärer som skivbolagsdirektören och mångsysslaren Bert Karlsson.
Visa mer