Klar för start, Sigge- Lin Hallberg

Betyg 4.8
1h 23min
144 Sidor
Sigge
bookCoverFor

Beskrivning

Sommaren med lata lediga dagar börjar gå mot sitt slut, men vad gör det när man får sköta Sigge? Hästarna som också varit sommarlovslediga behöver ridas till innan höstterminen startar och det är Elina och stallkompisarna som får hjälpa till. Ingela planerar en långritt med övernattning och träning för hopptävling, men innan händer en olycka med hästarna! Är det Elinas fel och varför blev Sara Li så sur?

Klar för start, Sigge ingår i ”Sigge-serien” som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby, som drivs av Ingela, världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge, den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text. Älskade böcker för alla häst- och ridintresserade barn!

Både Alla älskar Sigge, Kom igen Sigge och Det spökar Sigge har prisbelönats av Bokjuryn - Barnens egen topplista över årets bästa böcker. Böckerna har även lovordats av såväl kritiker som biblioteksanställda.

Pressröster om Sigge:

"Detta är en hästbok när det när som bäst." BTJ-häftet

"Vilka underbara böcker!" Norrtelje Tidning

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Serie:
Del:

14

Tid ljudbok:
1h 23min
Sidor e-bok:
144
Språk:
Svenska
Utgiven:
2016-03-10
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789176511572
Förlag e-bok:
Bonnier Carlsen
ISBN e-bok:
9789178039340

Vad andra tycker

Recensioner av Klar för start, Sigge - Ljudbok, E-bok

Super bra! Men den kunde vara lite längre och inte så läskigt men bra❤️❤️❤️❤️

Saga

Så bra

Veronica

Galet bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 jävligt bra!!!!!!!!!!! Hästar är bäst!!!!!!!!!!!! 🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴!!!!!!!!!!

Therése

Jag älskar sigge böckerna

Stina

Elina är bäst

Idas

Nora