Klassföräldrarna- Sara H. Olsson

Betyg 3.7
5h 51min
183 Sidor
Gräddhyllan
bookCoverFor

Beskrivning

När singelmamman Malin och hemmafrun Anette väljs till klassföräldrar för årskurs fem förvandlas deras liv till en berg-och-dalbana.

Anette, hustru till en kändisadvokat, bor på fashionabla Gräddhyllan. När hon inte kampanjar för att avhysa bostadsområdets kebabförsäljare spenderar hon dagarna med att uppdatera sin Instagramsida, där hon visar upp ett perfekt familjeliv. Malin, ensamstående mamma till fyra barn, kämpar för att få ihop vardagen och drömmer om att träffa en sagoprins som kan rädda henne från tvättkaoset i den trånga hyreslägenheten.

När det omaka paret ska baka muffins för att finansiera grundplåten till barnens klassresa visar det sig att de två kvinnorna trots allt har något gemensamt - de är skuldsatta upp över öronen. När Anette hittar en sportväska proppfull med hasch i makens garderob har hon lösningen på deras problem. Inspirerad av sonen, som langar energidryck till skolans elever, föreslår hon att de ska sälja haschbrownies för att betala av sina skulder. Hur svårt kan det vara? Men det finns aldrig några lätta lösningar på svåra problem.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
5h 51min
Sidor e-bok:
183
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-11-11
Förlag ljudbok:
Bokfabriken
ISBN ljudbok:
9789178355105
Förlag e-bok:
Bokfabriken
ISBN e-bok:
9789178355075

© Bokfabriken (Ljudbok)

© Bokfabriken (E-bok)