Klimatångest - och sen?- Camilla Lif

Betyg 4.2
39min
17 Sidor
Livet med Lif
bookCoverFor

Beskrivning

Med klimatförändringarna har en ny känsla dykt upp: klimatångest. Oron över jordklotets framtid kan kännas förlamande. För att komma vidare menar Camilla Lif att vi behöver umgås med tanken på att det faktiskt är vårt fel. Att det är vi människor som har gjort det här. Vi är vana vid att se oss själva som hyggliga typer, men när det gäller klimatförändringarna är vi inte på den goda sidan. För att inte fastna i ångesten är det dags att justera självbilden så att vi kan börja agera och återta relationen till naturen.

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

5

Tid ljudbok:
39min
Sidor e-bok:
17
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-10-22
Förlag ljudbok:
Tiden
ISBN ljudbok:
9789151501864
Förlag e-bok:
Tiden
ISBN e-bok:
9789151501949

© Tiden (Ljudbok)

© Tiden (E-bok)