Kniv

- Jo Nesbø

Betyg 4.3
21h 7min
519 Sidor
Harry Hole
bookCoverFor

Beskrivning

Harry Hole har förlorat allt. Han har blivit utkastad av Rakel, förlorat jobbet som utredare och dricker nu hårdare än någonsin. Bottenkänningen är redan ett faktum. Men när Harry vaknar en dag, kraftigt bakfull och med händerna och lakanen indränkta i blod, inser han att han ännu har en bit kvar att sjunka. De följande dagarnas händelser tvingar ut honom på en gastkramande jakt – inte bara på en ökänd gammal fiende, utan även på den mörka hemlighet som ligger dold i en natt han inte kan minnas. "Kniv" – den tolfte boken i serien – tar vid där förra boken "Törst" slutade.

Författare:

Uppläsare:

Översättare:

Per Olaisen

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

12

Tid ljudbok:

21h 7min

Sidor e-bok:

519

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-06-26

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178272235

Förlag e-bok:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-bok:

9789100179083

Vad andra tycker

Recensioner av Kniv - Ljudbok, E-bok

👍👍👍👍👍

Anita

Svårbedömd. Historien bra i grund, men jag var inte imponerad av historien med mannen som sjukt försöker betäcka kvinnor o s v. Det kunde besparats läsaren Men övrigt runt mordet på Rakel ok och Holes supande nu även nybliven pappa, det hänger med. Därför fortsätter jag med nästa.

Christina

👍

Niclas

Alltså Jonas Malmsjös uppläsningar av Nesbos böcker är ALLT!!❤️🙏🏾🤌🏽 Utan o ge bort något kan man säga att plot twisteni denna bok var mer än det brukar vara… väldigt oväntat (bra vändning), men kanske lite over the top för min smak.

Angelica