Kocken och jungfrun – erotisk novell- Cupido

21 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Nu slickar han hennes glänsande läppar, dröjer kvar, kysser, nafsar, låter tungan cirkulera, gör den bred och sväljer juicerna från hennes fuktiga spricka som om han var ett törstigt djur. Mina ivriga fingrar speglar hans rörelser i min lilla lusthåla."
Helene är den absolut vackraste kvinnan jag känner. Vi har varit vänner sedan dagis, vårt förhållande har långa rötter och vi berättar allt för varandra. När hon vinner en romantisk spa-helg men inte har någon pojkvän bjuder hon med mig. Men med hennes skönhet tar det inte lång tid innan hon hittar någon som kan tillfredsställa henne och jag kan inte låta bli att smygtitta.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skämmande. Alla är välkomna i Cupidos universum, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Översättare:
Marcus Bohman
Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
21
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-09-01
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726816389

© Cupido (E-bok)