Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland

Betyg 3.8
11h 25min
317 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Konrad har det struligt på jobbet och har blivit utkastad av flickvännen Anja. Och snart fyller han trettiofem – den ålder då alla män i hans släkt dog unga … Är det hans tur nu?

När hans kusin Vendela kommer med förslaget att de ska jaga rätt på en försvunnen byrå någonstans i Ångermanland har han ingenting att förlora. Faster Betty i USA erbjuder en fet belöning om de hittar byrån! Den kan bli starten på ett nytt, bättre liv. Kanske kan han få Anja tillbaka? Resan till Ångermanland bjuder på oväntade möten – inte minst med snygg-bonden Daniel, som släktforskar precis som Vendela – och med grisen Oluff. Släkthemligheter från förr ser dagens ljus …

Unni har oroat sig för sin son Konrad i hela hans liv. Hon har gjort allt för att hjälpa honom. Men nu är det kanske dags att släppa taget? Unni vill köpa en båt och färdas mot horisonten. Hon ska bara ta tag i sina barndomstrauman först. Vad är det som hon inte kan minnas?

Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland är en varm och rolig feelgoodroman av författaren till de populära böckerna om Pastor Viveka. En roadtrip full av känslor, humor och spänning.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

11h 25min

Sidor e-bok:

317

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2022-05-25

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789178277445

Förlag e-bok:

Bokförlaget Semic

ISBN e-bok:

9789155270865

Vad andra tycker

Recensioner av Konrad Visslers förunderliga resa till Ångermanland -
E-bok, Ljudbok

Mycket underhållande!

Maria

Underbar berättelse!

Karin

Tankeväckande fel good bok.

Elisabeth

En varm och rolig feelgoodroman full av känslor, humor och spänning. Frida Hallgrens uppläsning och gestaltning av personerna är underbar.

Sofia