Konsten att andas

Konsten att andas

Beskrivning av boken

Konsten att andas
En oväntad förändring kan vara som att andas in frisk luft – lite kyligt till att börja med, men som magi för både kroppen och själen ...



Sarah Moon hanterar livets alla problem genom att gestalta dem i sin satiriska serie Konsten att andas. Ofta speglar den verkligheten och både hon och hjältinnan i serien genomgår fertilitetsbehandlingar. Att hennes man, Jack, skulle vara otrogen stod dock aldrig i något manus.



I efterdyningarna av Jacks svek flyr Sarah till den lilla kuststaden i Kalifornien där hon växt upp. Väl där tvingas hon möta sitt förflutna – en känslomässigt frånvarande pappa, förlusten av sin mamma och ett oväntat band till Will Bonner, killen hennes hjärta slog för under high school-tiden men som aldrig ens såg åt hennes håll. Killen hon utan hämningar drev med i sina serier. Men även han har genomgått en del förändringar. Och just som Sarahs hjärta är på väg att läkas gör hon en minst sagt överraskande upptäckt.



Förändringarnas vindar har lett henne till denna oförutsedda nystart och allt hon kan göra är att sluta ögonen ... och bara andas.

Författare.Susan Wiggs

E-bok

Svenska