Konsten att lyckas som medelmåtta- Therése Lindgren, Rebecka Edgren Aldén

Betyg 4.1
1h 2min
31 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

“Och då slår det mig: Det är ju så här det alltid är! Jag är aldrig bäst på något, utan som mest halvbra, en medelmåtta.”

Efter de tidigare succétitlarna "Ibland mår jag inte så bra" och "Vem bryr sig?" är Therése Lindgren tillbaka med "Konsten att lyckas som medelmåtta" exklusivt hos BookBeat!

Under en sömnlös natt funderar Therése Lindgren på vad det egentligen innebär att lyckas. Vi får följa med från en svettluktande tennishall i Nynäshamn till Stockholm när Therése varvar sina personliga erfarenheter med nattliga reflektioner. En stor dos humor är inblandad i Therése självrannsakande och tröstingivande text där familjemedlemmar, Carolina Klüft, Tutankhamon och medelmåttor har sin självklara plats.

Alla kan känna igen sig själv i otillräcklighetskänslorna Therése slåss emot. Detta är en bok med tröst för den som undrar varför man ska fortsätta, eller varför ens försöka från första början, när det ändå alltid finns någon annan som gör samma sak fast bättre.

Therése Lindgren är en av Sveriges mäktigaste influencers. "Konsten att lyckas som medelmåtta" är som Therése – charmig, rolig och inspirerande!

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

1h 2min

Sidor e-bok:

31

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-01-29

Förlag ljudbok:

BookBeat

ISBN ljudbok:

9789198740691

Förlag e-bok:

BookBeat

ISBN e-bok:

9789198753295

Vad andra tycker

Recensioner av Konsten att lyckas som medelmåtta - E-bok, Ljudbok

🤔Om Therese är en medelmåtta vad är då vi andra? Jag gillar Therese och följer henne på youtube. Rolig bok, meeeen svårt förstå hur hon tänkte här då hon kallar sig medelmåtta? Det är nog det sista hon är!!! Som några andra redan påpekat är Therese otroligt framgångsrik med allt hon gör. Medlem i MENSA. Det betyder att hon har ett IQ på minst 131. Och kanske är hon våran mest framgångsrika svenska influenser. Hon är författare, varit med och skapat en egen tv-serie, varit med och skapat ett eget hudvårdsmärke: Indy beauty. Företaget omsatte 40 miljoner kronor 2020 med en vinst på 5,4 miljoner kronor, vilket är snarlika siffror som Bianca Ingrossos Caia cosmetics redovisade innan de såldes. Therese sålde de 20% hon ägede till CCS Beauty Brands. Så hon är kvinna med makt och allt annat än medelmåtta.

Susanna

Jättebra bok, hade kunnat lyssna 10h till om samma ämne. Språket är härligt och man märker att tanke kring formuleringar och ordval har lagts ner. Detta ger boken en rolig och lättsam karaktär då de känns som att man är med inne i Therése huvud. Therése har även en väldigt härlig röst så boken var jättemysig att lyssna på. Kan starkt rekommendera!

Emilia

Har svårt att komma över pemissen att Therese ( som vunnit ett 20-tal priser och är den första svenska youtubern att nå en miljon prenumeranter samt är den första som passerar miljonen där det huvudsakliga språket som talas är svenska) skulle vara en medelmåtta. Historierna är grunda och det målande språket passar enligt mig inte ihop med det ytliga innehållet.

Jeanette

Älskaaaaaar

Therese

Fantastiskt uppläst med en talang att både uttrycka sig och måla med ord. Överraskad. Bra Therese. Här är du långt från en medelmåtta och fortsätt läsa in böcker. Jag vill höra mer på din varma målande röst.

Jenny

En ljudbok som verkligen får en att tänka till, uppskatta sig själv och sin omgivning mer, och ger en motivation!

Stephanie

Bli uppläsare av böcker Therese! Du har sån otroligt underbar röst att lyssna på!

Sofia

Förlåt men det är synd att kalla detta för en bok! Snarare en 1h poddavsnitt uppläst ur Therese’s dagbok. Därför lite pinsamt att marknadsföringen får det att låta som en riktig bok. Trots att jag redan hade bookbeat sedan innan och var förväntansfull inför ”boksläppet” så känner jag mig lurad när jag blev vare längden och innehållet.

Therese

Det är en fint sammanhängande historia som utspelar sig under en natt, med många tänkvärda anekdoter. Gillade berättelsen och särskilt uppläsningen av författaren själv 😊

Ellinor

Älskar när Therese Lindgren läser

Anders

Kunde inte sluta lyssna 🥰

Emma

Jag är imponerad! Boken är skriven i ett spännande och nytt format, rolig och tänkvärd med mycket igenkänning. Lyssnade igenom hela boken nu ikväll innan jag ska sova. Skulle lätt kunnat få vara dubbelt så lång!

Annette

Så himla bra o härlig bok! Njöt varenda sekund😍

Matilda

Så jäkla bra 🙌🏻 inser att jag som medelmåtta är rätt så bra ändå ✨

Lizette

Tack för att jag fick ta del av dina vackra, intressanta och smarta tankar Tessan ❤️❤️❤️ Så skön röst att lyssna på också ❤️

Julia