Kosmisk kärlek - erotiska noveller- Cupido

33min
17 Sidor
Cupido
bookCoverFor

Beskrivning

"Försommaren slår mig som en bländande het explosion när jag lätt förvirrad tumlar ut ur fakultetens djupa, tysta skuggor. Jag har pluggat större delen av natten. I morgon ska jag slutföra min doktorsavhandling. Skapandet av partiklar sett i ett kosmologiskt ljus. Protoner, neutroner, elektroner, positroner, fotoner... Herregud... det som sker idag, det är fantastiskt.

"Hallå där! Du har sprungit iväg med mina varor!" Jag ser mig förvirrat om. Stirrar förvånad på det jag håller i min hand. Jag använder inte Tampax super plus? En ung kvinna kommer fram andfådd. "Vi får sortera utanför", säger hon och går mot utgången med mig hängande efter. Hängande bakom en lång, graciös figur och en tajt, vit shortsrumpa som svänger från sida till sida som en pendel. Hypnotiserande..."

Läs även "Vårkänslor".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.
Författare:
Uppläsare:
Översättare:
Axel Johansson
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Tid ljudbok:
33min
Sidor e-bok:
17
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-07
Förlag ljudbok:
Cupido
ISBN ljudbok:
9788726725056
Förlag e-bok:
Cupido
ISBN e-bok:
9788726722994

© Cupido (Ljudbok)

© Cupido (E-bok)