Krigsstorm

- Victoria Aveyard

Betyg 4.5
695 Sidor
Röd drottning
bookCoverFor

Beskrivning

#1 PÅ NEW YORK TIMES BESTSELLERLISTA

I den fjärde och avslutande delen av Victoria Aveyards Röd drottning-serie har Mare Barrow lärt sig sin läxa: Hon har blivit förrådd för sista gången. Fast besluten att skydda sig själv och sina röda vänner står hon redo att en gång för alla krossa den silverregim som tvingat folket på knä i så många år.

Men det är en kamp som hon inte kan vinna på egen hand. Ännu kontrolleras Norta av Maven Calore: en man besjälad av en övertygelse så stark att han är beredd att förgöra allt och alla som kommer i hans väg. De röda och blandblodiga måste resa sig, tillsammans. Och Mare behöver slåss sida vid sida med den man som krossat hennes hjärta, för att tillsammans störta Maven från hans tron. Detta är tiden då Mare slutligen måste stirra sitt öde i vitögat.

Detta är tiden när kriget blåser fram, en tid när allt och alla sätts på prov, men när inte alla överlever.

VICTORIA AVEYARD föddes i en småstad i Massachusetts, USA , och ägnade en stor del av sin uppväxt åt att fly till andra världar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning [Red Queen] gick rakt in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrättigheterna. Krigsstorm är den fjärde och avslutande delen av Röd drottning-serien, en serie som hittills har sålt i över en miljon exemplar.

»En sprudlande fantasifull thriller, där romantik kolliderar med revolution, där makt och rättvisa duellerar. Otroligt spännande. Action - packad. Omöjlig att lägga ifrån sig.« USA TODAY

»Fantastiskt världsbygge, temperamentsfulla karaktärer och våghalsiga vändningar i intrigen.« THE GUARDIAN

»Perfekt för den som vill ha fantasy med övernaturliga förmågor, intriger och maktspel.« BOKTYCKE

»Var jag helt uppslukad av boken? Ja. Kunde jag lägga ifrån mig den när jag väl började läsa? Nej. Betyg: 10 av 10.« MIN FANTASYVÄRLD

Författare:
Översättare:
Katarina Falk
Format:
E-bok
Del:

4

Sidor e-bok:
695
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-03-15
Förlag e-bok:
Modernista
ISBN e-bok:
9789177813583

© Modernista (E-bok)