Kvinnor som vi

Kvinnor som vi

Beskrivning av boken

Nina George Dean är en framgångsrik matskribent i London. Hennes mellannamn fick hon för att Wham! låg etta på topplistan den dagen hon föddes för 32 år sedan. Att passera trettio har inte direkt inneburit den okomplicerade befrielse Nina hade fått beskriven för sig. När hon träffar den charmerande Max via en dejtingapp verkar äntligen hennes lycka ha vänt. Men från att ha förklarat henne sin eviga kärlek på det mest romantiska sätt, går han plötsligt inte att få tag på. Det är inte bara Maxs profil i appen som har försvunnit, utan den verkliga Max verkar som uppslukad av jorden.

Samtidigt planerar Ninas ex-pojkvän sitt bröllop och hennes bästa vän väntar sitt andra barn. När Ninas älskade pappa glider allt längre in demensens dimma drömmer hon sig desperat tillbaka till ungdomstidens sorglösa vänskaper och relationer. Men livet är inte längre vad det en gång var.

Dolly Alderton skriver humoristiskt, klokt och varmt, och med stark igenkänning om det bitterljuva med att växa upp och om det vi vinner och går miste om längs vägen. För läsare som uppskattar Sally Rooney och Marian Keyes.

Författare.Dolly Alderton
Uppläsare.Carla Sehn

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Kvinnor som vi