Kvinnor som vi : En roman om fyra kvinnors lust och längtan- Moa Eriksson Sandberg, Eva Susso

Betyg 3.5
8h 3min
232 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

”Kvinnor som vi” är en ovanlig berättelse om fyra kvinnors kärleksliv - de båda systrarna Boel och Bianca och deras vuxna döttrar Lykke och Meja, alla är på olika platser i livet och extremt olika varandra. Boel lever i ett äktenskap som nästan överlevt sig självt, bor i villa med älskad trädgård och har svårt att komma nära sin vuxna dotter. Sjuksköterskan Bianca har varit singel lite för länge och uppvaktas av snälla Peter på jobbet men längtar efter hetare äventyr. Meja kämpar med småbarnslivet och sin nya självbild. Lykke försöker bryta sig loss från föräldrarna samtidigt som hon söker bekräftelse hos män.

Vi möter dem under en tioårsperiod och de kommer till tals i olika skeden i livet där relationer och sex av olika anledningar spelar stor roll, och inte sällan bristen på sex, otrohets-sex, sex som missbruk, sex när man när som helst blir avbruten av spädbarnet som vill amma och där pappan brottas med madonnaproblem.

Susso och Eriksson Sandberg skriver slagkraftigt och skamlöst om kvinnoliv, med hög identifikation, underbar humor och svärta.

Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
8h 3min
Sidor e-bok:
232
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-07-07
Förlag ljudbok:
Bonnier Bookery
ISBN ljudbok:
9789179010706
Förlag e-bok:
Bonnier Bookery
ISBN e-bok:
9789179010713

© Bonnier Bookery (Ljudbok)

© Bonnier Bookery (E-bok)