Kysst av solen / Prinsen och jag / STRANDSATT

- Rebecca Winters, Nicola Marsh, Robyn Donald

412 Sidor
Romantik
bookCoverFor

Beskrivning

Kysst av solen
Nikos Lazaridis är en genial affärsman som verkar ha allt: pengar, kvinnor, lyxyachter. Men det finns en kvinna som är ouppnåelig för honom – den frigjorda arvtagerskan Tracey Loretto. Han har velat ha henne från första ögonblicket de träffades, men ödet – eller rättare sagt Traceys morfar – ville annorlunda. Ändå står hon nu plötsligt framför honom igen och ber om hans hjälp!

Prinsen och jag
Mannen som kommer in genom hotellentrén ser ut som en levande reklampelare. Lång, bredaxlad och med ett ansikte som kunnat vara utmejslat av en konstnär. Natasha känner hur blodet börjar rusa när han närmar sig receptionen. Och ju mer hon ser av honom, desto mer börjar hans klarblå ögon påminna henne om ett foto hon sett av prinsen av Calida ...

STRANDSATT
Stridigheter har brutit ut på den lilla ön och för att ta sig levande därifrån gifter sig Lauren med en främling. De skiljs åt, men när de efter några dagar ses igen kan ingen av dem hålla tillbaka sina känslor – de har blivit blixtförälskade! Fast främlingen vet mer om Lauren än hon tror. Och själv har han också saker att dölja.

Format:
E-bok
Serie:
Sidor e-bok:
412
Språk:
Svenska
Utgiven:
2014-03-01
Förlag e-bok:
Harlequin
ISBN e-bok:
9789150713107

© Harlequin (E-bok)