Lägret

- Lena Ollmark

Betyg 3.9
6h 18min
185 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Motvilligt hänger Hannah med sin kompis Emil på ett konfirmationsläger. Men när den unga lägerledaren Amanda börjar intressera sig för Hannah, njuter hon ändå av att känna sig speciell. Problemet är att hon inte tror på Gud. Hannah slits mellan att vilja vara en del av gemenskapen och att tänka självständigt. Till slut tar längtan att tillhöra över - och hon låtsas vara troende.

Men när Hannah hittar den tystlåtne Jonatan nedblodad i skogen, och han sedan försvinner från lägret, blir Hannah skräckslagen. Vad har egentligen hänt? Stämningen förändras i ett slag. De andra uppför sig märkligt, de verkar rädda. Det är då hon börjar ana det värsta - att något fruktansvärt finns i skogen, och att det är hon som lockat fram ondskan. Hon som ljuger, hon som inte kan tro.

Om Lena Ollmarks tidigare böcker:
Trilogins första två delar, Inmurade och Brännmärkta, är bland det läskigaste någonsin i svensk skräck. (Aldrig mera träslöjd, säger jag bara.) Frostbitna följer sina föregångare tätt i hälarna med en krypande kyla som jagar Natta, Leo och Teddy.
Lotta Olsson, Dagens Nyheter, om Firnbarnen
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
6h 18min
Sidor e-bok:
185
Språk:
Svenska
Utgiven:
2017-05-16
Förlag ljudbok:
B. Wahlströms
ISBN ljudbok:
9789132194481
Förlag e-bok:
B. Wahlströms
ISBN e-bok:
9789132187100

© B. Wahlströms (Ljudbok)

© B. Wahlströms (E-bok)