Läk dig själv

- Nicole LePera

Betyg 4.3
10h 57min
318 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Som klinisk psykolog kände sig Nicole LePera frustrerad över den traditionella psykoterapins begränsningar. Hon ville göra mer för sina patienter, och för sig själv, och utformade en holistisk filosofi för psykisk, fysisk och andlig hälsa som utrustar människor med de verktyg som behövs för att läka på egen hand.

"Läk dig själv" är en oumbärlig guide för dig som vill skapa ett mer autentiskt och glädjefyllt liv. Genom att luta sig mot forskning inom många vetenskapliga fält hjälper LePera oss att förstå hur psykologiska trauman, ofta från vår barndom, påverkar inte bara våra psyken utan hela kroppen.

LePera erbjuder stöd och verktyg som gör det möjligt att bryta destruktiva beteenden och återta kontrollen över våra liv. "Läk dig själv" är en hyllning till den inre kraften vi alla bär - och kommer att förändra vårt sätt att närma oss psykisk hälsa och egenvård.

Författare:

Översättare:

Erik Nisser

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

10h 57min

Sidor e-bok:

318

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-10-05

Förlag ljudbok:

Mondial

ISBN ljudbok:

9789180021227

Förlag e-bok:

Mondial

ISBN e-bok:

9789180021210

Vad andra tycker

Recensioner av Läk dig själv - E-bok, Ljudbok

Otrooligt segt förord och intro! Försökte i 45 minuter att ge boken en chans men den tappade mig helt

Lena

Grymt bra! Mycket nyttig kunskap och lära om dig själv.

Marcus

Läsvärd bok!

Johanna

Intressant bok men översättningen är katastrofalt dålig och försvårar läsningen/lyssningen på flera sätt. Dels för att man själv får översätta ”igen” till begripligt innehåll, dels för att man blir så irriterad på hur det ens är möjligt att översätta så dåligt.

Linda