Lämna inga spår- Harlan Coben

Betyg 4
11h 55min
318 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Hur länge kan du blunda för sanningen?

Wilde växte upp utan någon kännedom om vare sig sin familj eller identitet. Allt han vet är att han som pojke hittades övergiven i skogen. Nu är han äntligen redo att hitta sitt ursprung - ett beslut som kommer att förändra allt.

Strax efter att Wilde skickat sitt DNA till en släktforskningssajt får han kontakt med två potentiella släktingar. Han ger sig ut på jakt efter sanningen men båda spåren leder till fler frågor än svar.

Genom sin efterforskning stöter Wilde av en slump på ett mystiskt medborgargarde som har tagit sig an uppgiften att straffa anonyma nättroll. Snart upptäcker Wilde att gardet har kopplingar till en av hans nyfunna släktingar, och att deras dunkla verksamhet har utlöst en till synes ostoppbar mordspiral.

LÄMNA INGA SPÅR är uppföljaren till Harlan Cobens succéthriller Pojken från skogen. Med fascinerande karaktärsporträtt och explosiv action skapar Coben en engagerande och oförutsägbar thriller som tar pulsen på samtiden, med onlinedrev och uthängande av förövare på nätet.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Hans spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publi­cerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Harlan Coben är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho­ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.

Författare:

Översättare:

Jan Risheden

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

11h 55min

Sidor e-bok:

318

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-01-20

Förlag ljudbok:

Bookmark Förlag

ISBN ljudbok:

9789189585928

Förlag e-bok:

Bookmark Förlag

ISBN e-bok:

9789189585911

Vad andra tycker

Recensioner av Lämna inga spår - E-bok, Ljudbok

Krånglig lite för teknisk plot. Men spännande

Walter M

Mycket bra

Alf Bäckström

Lite rörig men bra. Reine Brynolfsson är bäst!

Marika