Landslaget enligt Lundh- Olof Lundh

Betyg 3.7
9h 30min
296 Sidor
Landslaget enligt Lundh
bookCoverFor

Beskrivning

Olof Lundh har följt herrlandslaget sedan slutet av 1990-talet och inte missat många träningspass. Nu kan du följa hans resa med laget som kan försätta nationen i trans och få människor att gå in i ett sorgearbete. Läs om konflikterna, agenterna, grupperingarna, stjärnorna, pamparna, mästerskapen och hur det kommer sig att Sveriges största folkrörelse väljer att lägga sina träningsläger i ett land som inte respekterar mänskliga rättigheter.

Det här är en rapport från pressläktaren och den mixade zonen, en titt bakom kulisserna och de vackra orden. Det här är 20 berättelser om Sveriges mest älskade landslag.

"Den är en spännande, lustfylld, intressant, avslöjande och ibland jävligt arg bok Olof vore inte Olof annars om svensk landslagsfotboll och sportjournalismens dystra framtid."

Mats Olsson, Expressen

“Beskrivningen av vuxenmobbningen inom landslaget är stundtals häpnadsväckande... boken blottlägger samma tystnadskultur och osunda maktstrukturer som de senaste årens granskning av Svenska Akademien och kulturföreningen Forum visat inom kulturvärlden... Lundhs bok är en pedagogisk och viktig redogörelse över förehavanden hos ett förbund i desperat behov av transparens."

Helsingborgs Dagblad

“Lundh är en jobbig jävel och en stor förebild... Få journalister har den erfarenheten och förmågan att förmedla den så lugnt, sakligt och proffsigt... Lundh gör sitt jobb strålande och boken ger mig mycket igenkänning ur ett journalistiskt perspektiv.”

Bohuslänningen

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

9h 30min

Sidor e-bok:

296

Språk:

Svenska

Utgiven:

2020-09-23

Förlag ljudbok:

Bazar Förlag

ISBN ljudbok:

9789180060431

Förlag e-bok:

Bazar Förlag

ISBN e-bok:

9789180060257

Vad andra tycker

Recensioner av Landslaget enligt Lundh - Ljudbok, E-bok

Trevlig att lyssna på.

Stena

💪🏻💪🏻