Landsvägarnas drottning

Landsvägarnas drottning

Beskrivning av boken

Ny, charmig serie om uppbrott och livskriser - och underkläder!

44-åriga Annie befinner sig mitt i en livskris. Efter att ha tillfrisknat från en allvarlig bröstcancer är hon tillbaka på det trygga, men tråkiga, jobbet i hemtjänsten. Förhållandet med Mårten knakar också i fogarna, speciellt när han nu har börjat sjunga i kör med den irriterande Carola. Till råga på allt har Annie dessutom blivit "kompisdumpad" av bästisen Åsa, som hon planerat att starta underklädesbutik med.

Vändningen kommer när Annie blixtförälskar sig i en högerstyrd Scaniabuss från sextiotalet och ger sig ut på landsvägarna för att sälja underkläder. Det blir några omvälvande veckor med kundmöten, nya vänskaper, bad i insjöar och vackra vyer i Hälsingland, Härjedalen och Dalarna. Det är dags för Annie att ta reda på vad hon vill med livet. Samtidigt bär hon på en gåta från sitt förflutna. Vet hon hela sanningen om vem hon är?

Landsvägarnas drottning är den första delen i Karin Jansons nya serie BH-bussen. En underhållande och annorlunda berättelse om uppbrott och mod i en tid i livet då många väljer att i stället luta sig tillbaka.

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Landsvägarnas drottning