Långt ifrån liten- Ingrid Olsson

Betyg 4.6
3h 28min
98 Sidor
Långt ifrån-serien
bookCoverFor

Beskrivning

Snart är det sommarlov och efter lovet börjar Linnéa sexan. Hon blir alldeles pirrig när hon tänker på det. I sexan är man ingen mellanstadieunge längre. Man byter hus och börjar på högstadiet.
Fröken har berättat att det blir mycket mera läxor och ansvar, men Linnéa är säker på att det mest bara blir härligt. Högstadiet är liksom frihet. Man får göra saker som man inte har fått göra tidigare: slippa fritids och gå hem själv efter skolan. Linnéas föräldrar har äntligen lovat henne det.

Men efter ett klassbesök på högstadiet försvinner spänningen tvärt. Allt verkar läskigt och när tjejerna i klassen börjar spana på högstadiekillarna känner sig Linnéa liten och töntig. Att bästisen Vanessa blir tillsammans med Tor i sexan gör det hela ännu värre. Linnéa vill inte följa med på hennes knäppa grejer; hänga i centrum eller skolka. Men samtidigt vill hon inte förlora sin bästis. Hur ska hon göra? Till slut måste hon kanske välja.

Precis som i Långt ifrån cool och Långt ifrån kär handlar den tredje boken om Linnéa om vänskap och svek. Ingrid Olsson hittar rakt in i hjärtat på läsarna.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

3

Tid ljudbok:
3h 28min
Sidor e-bok:
98
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-03-14
Förlag ljudbok:
StorySide
ISBN ljudbok:
9789176132586
Förlag e-bok:
Rabén & Sjögren
ISBN e-bok:
9789129681635

© 2015 Storyside (Ljudbok)

© Rabén & Sjögren (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Långt ifrån liten - Ljudbok, E-bok

Bra

Denna bok är spännande och rolig! Jag lyssnade på den och jag gillade rösten som pratade också. Om du gillar ljudböckers tipsar jag dig denna att lyssna på men anars läs den❤️

Anders