Lärjungen: En upptäcktsresa genom tantra och celibat

Lärjungen: En upptäcktsresa genom tantra och celibat

Beskrivning av boken

Vanligtvis var jag den som alltid visste vad jag borde göra, och dessutom tyckte mig veta bättre än andra. Nu visste jag inte ens vad som gjorde mig lycklig.

Erik Adelsohns liv präglades länge av prestationsångest, statusjakt och en ständig stress för att nå nya materiella mål. Men efter en depression tog upptäcktsresan för att hitta ett annat sätt att leva sin början. Personliga insikter öppnade en andlig värld som erbjöd möjligheten att utforska yoga och meditation, och en mer extrem tantrisk skola. Efter att ha initierats i skolans inre krets lämnade Erik sitt trygga chefsjobb och bytte de fina kostymerna och visitkorten mot helkroppsorgasmer, växtmediciner och en ny glorifierad självbild. Ytterligare ett viktigt vägskäl skulle dock få detta sökande att framträda i ett helt nytt ljus.

I Lärjungen: en upptäcktsresa genom tantra och celibat berättar Erik öppet och naket om ett liv i ytterligheternas tecken. Lärjungen är en berättelse om att söka nya vägar för att se sanningen om sig själv. En bok som belyser tidlösa frågor om vilka vi är och varför vi är här, och inspirerar till att söka egna svar.

Författare.Erik Adelsohn
Uppläsare.Erik Adelsohn

LjudbokE-bok

Svenska

Vad andra tycker

Recensioner av Lärjungen: En upptäcktsresa genom tantra och celibat