Låt mig berätta allt

- Caroline Säfstrand

Betyg 4.1
10h 23min
Hemligheternas ö
bookCoverFor

Kommande bok

E-bok: 2023-08-22

Beskrivning

Första delen i en ny serie – Hemligheternas ö. Ulrica bestämmer sig för att tillbringa två sommarveckor på den idylliska ön Ven, platsen som alltid rört upp så starka känslor hos hennes mor. Med sig har hon ett gammalt vykort som hon vet kopplar ihop henne med en mörk historia på ön, nu vill hon förstå hur. Mitt emot Ulricas stuga bor Bea, vars liv helt har stannat upp. När hon på radion hör en forskare prata om att alla människor bär på tretton hemligheter, fem så hemliga att vi aldrig berättar dem för någon, undrar hon över turisten på andra sidan vägen. Är hon verkligen här för naturens skull? För båda kvinnorna har livet nyligen skakats om, men en röst från det förflutna kanske kan leda dem in på nya vägar.

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Tid ljudbok:

10h 23min

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-05-22

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137507149

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137504742

Vad andra tycker

Recensioner av Låt mig berätta allt - Ljudbok, E-bok

Boken passar för medelålders o äldre läsare. Uppläsarens röst passade inte så bra till innehållet i boken, lite för hård (tycker dock om rösten o lyssnar gärna i en annan typ av bok)

Farmor

Vilken underbar bok! Bara älskade den! ❤️😍🥰📚 Har njutit till fullo, suttit med ett fånigt leende på mina läppar, bestämt var jag ska åka på semester i sommar & gråtit floder. Lyssna på den!!!!!❤️

Ulrika

Vilsam och spännande. Mycket bra uppläsare.

Eva

Mycket bra skriven. Fängslande handling som gör att man inte vill stänga av. Bra berättare som lever sig in i karaktärerna. Trots att det är en fiktiv bok så kändes den verklighetstrogen.

Åsa