Lejonvakten - Barnvakten Bunga

Lejonvakten - Barnvakten Bunga

Beskrivning av boken

Lejonvakten patrullerar runt på savannen. Plötsligt får de syn på några zebror som blir attackerade av en grupp elaka schakaler. Lejonvakten måste rycka ut för att rädda zebrorna! Och honungsgrävlingen Bunga får vara barnvakt åt en liten zebra medan zebrans mamma återhämtar sig och de bestämmer sig för att leka vid Hakuna Matata-fallen. Men inte ens där får de vara ifred...

Lejonriket måste överleva, det ska Lejonvakten se till! Följ med på vilda äventyr med de coolaste och modigaste djuren Kion, Bunga, Fuli, Ono och Beshte. Tillsammans ska de skydda Lejonriket mot hungriga hyenor, krokodiler och inte minst savannens farligaste skurk Scar.

Bli förtrollad av DISNEYS fantastiska världar! Följ med på äventyr och upplev magin med Musse Pigg, Aladdin, Dumbo, Blixten McQueen, Woody, Buzz Lightyear, Vaiana, Lady och Lufsen, Rapunzel, Ariel, Snövit, Jack Sparrow, Hiro, Röjar-Ralf, familjen Superhjältarna, Nemo och alla de andra från DISNEYS underbara skattkammare! Veckla ut öronen och luta dig tillbaka - det är dags för äventyr!

Vad andra tycker

Recensioner av Lejonvakten - Barnvakten Bunga