Leken- Jan-Erik Fjell

Betyg 3.9
12h 38min
356 Sidor
Anton Brekke
bookCoverFor

Beskrivning

Anton Brekke är tillbaka för att lösa ännu ett mord i Fredriksstad. Mordet visar sig ha kopplingar till ett fall i Texas 2006 – och nu är det upp till Brekke och hans kollega Magnus Torp att hitta dem.

Texas, 2006: I elva år har den dödsdömde CIA-agenten Nathan Sudlow tigit. Bara några timmar före sin avrättning berättar han för första gången sin historia för fader Tom Sullivan.

Fredriksstad, nutid: En ung kvinna hittas mördad och alla spår pekar mot Stig Hellum, en ökänd mördare som rymde från fängelset två år tidigare. Kriminalkommissarie Anton Brekke får mordet på sitt bord och konfronteras omedelbart med ren och skär ondska. Dessutom är det ont om tid, mördaren verkar redan ha valt ut ett nytt offer. Men allt eftersom nya uppgifter kommer fram inser Brekke att inget är som det verkar vara: Vad är egentligen sambandet mellan den förrymde Stig Hellum och dödsdömde Nathan Sudlow?

Leken är sjätte fristående boken om den självsäkre och oförskämde kriminalkommissarien Anton Brekke.

***

JAN-ERIK FJELL utkom med sin första kriminalroman Angivaren 2010. Den blev en enorm succé, hyllades av såväl kritiker som läsare och belönades med norska Bokhandlarpriset. Efter det har Fjell fått flera utmärkelser och rättigheterna har sålts till 13 länder. 2019 nominerades Leken till Rivertonpriset i Norge.
Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Del:

6

Tid ljudbok:
12h 38min
Sidor e-bok:
356
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2021-09-24
Förlag ljudbok:
HarperCollins Nordic
ISBN ljudbok:
9789177190882
Förlag e-bok:
HarperCollins Nordic
ISBN e-bok:
9789150768657

© HarperCollins Nordic (Ljudbok)

© HarperCollins Nordic (E-bok)