Lev enklare : Idéer för en hållbar livsstil- Giséla Linde

Betyg 4.1
8h 54min
393 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Skaffa dig ett liv före döden! Den som har mest grejer när han dör vinner! - västvärldens mantra har visat sig bara vara en trist tävling som inte gör någon särskilt lycklig. Att frivilligt leva enklare och medvetet se över sina vardagsval är ett sätt att ta ställning och att dra sitt strå till stacken för en hållbar personlig och global utveckling. I den så kallade "Simple living"-rörelsen ligger fokus på personlig utveckling då allt fler vill ta större ansvar, men vill göra det på sitt eget sätt.

Allt fler är villiga att omvärdera sin livsstil för att ta tillbaka tiden och satsa på det som är viktigt för just dem: relationerna, ett eget skapande eller att leva mer naturligt. Det handlar om att hitta ett nytt förhållningssätt till livet, tiden och tingen för att vårt materiella välstånd inte ska bli ett fängelse av statusjakt och trygghetsnarkomani, utan en språngbräda till ett liv att växa av.

"Lev enklare" är en tankebok och konkret handbok i ämnet frivillig enkelhet där knepet är att skala bort allt onödigt och fokusera på det du tycker är viktigt. I varje kapitel varvas den löpande texten med inspiration, frågor att fundera över och förslag till förändring. Lev enklare hjälper dig att få ihop vardagspusslet, att finna din motivation och egen drivkraft och därmed skapa ett rikare och mer meningsfullt liv på längre sikt. Giséla Linde är frilansjournalist och skriver om hälsa, personlig utveckling och livsstil. Att leva enklare är ett tema som även går igen i Gisélas eget liv där hon i flera år försökt hitta sitt ultimata liv genom att experimentera med olika arbetsuppgifter, arbetsförhållanden, boende och konsumtion.

Författare:
Uppläsare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
8h 54min
Sidor e-bok:
393
Språk:
Svenska
Utgiven:
2008-05-06
Förlag ljudbok:
Bonnier Audio
ISBN ljudbok:
9789173481700
Förlag e-bok:
Bokförlaget Bonnier Existens
ISBN e-bok:
9789143503654

© Bonnier Audio (Ljudbok)

© Bokförlaget Bonnier Existens (E-bok)

Vad andra tycker

Recensioner av Lev enklare : Idéer för en hållbar livsstil - Ljudbok, E-bok

Så bra 👍

Sara

Så bra! Inspirerande. Vill ut ur ekorrhjulet och förändra mitt liv. Läs den!

Maja-Stina

👍

Gunilla

Intressant

Cecilia

Tänkvärt

Många tankar som kommer upp, får en att reflektera. Så bra bok!

Anna

Underbar! ✨

Så fantastiskt rätt på och tänkvärd!! Jag tar med mig många saker efter att ha lyssnat på den! 🙏🏼

Maria

Typ

Hilda