Levande död i Dallas

Betyg 4.2
8h 54min
True Blood
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Trots att Sooie Stackhouse vill leva ett stillsamt liv, så tycks det aldrig bli så. Kanske beror det på att hon kan läsa tankar, kanske på att hennes pojkvän är vampyr. I den här boken är det inte mindre än två mysterier som måste lösas. En kollega till Sookie hittas mördad och mordet verkar ha kopplingar till en hemlig och olaglig sexklubb. Dessutom måste Sookie jobba för vampyren Eric, och han lånar ut henne till sina vänner i Dallas eftersom en vampyr där har försvunnit under mystiska omständigheter.

Sookie träffar på en mängd konstiga varelser och det gäller att hålla tungan rätt i mun för att veta vem som är vän och vem som är fiende.

Vampyrer och mysterier i en härlig mix, kryddat med heta känslor. Detta är bokserien bakom den populära teveserien True Blood, där bland annat Alexander Skarsgård har fått beröm för sin insats som vampyren Eric.

Detta är den andra delen om Sookie Stackhouse.

Författare:

Format:

Del:

2

Tid ljudbok:

8h 54min

Språk:

Svenska

Utgiven:

2011-02-16

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789186615130

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Levande död i Dallas

, bra 👍

Carsten Bredemeyer

Återigen är det mord i stan och Sookie vill lösa mysteriet. Men hon blir också iväg skickad av Eric till Dallas för att hjälpa vampyrerna där. En underhållande bok med fantasy och romans.

Embla

Mycket läsvärd.

En bra skriven bok med ett härligt flyt och ton,den är både spännande och rolig. ser fram emot nästa bok.

Jonny

Worth 5 stars for the image planted in my brain of Eric in pink leggings

Ida