Liam: en stund på jorden- Marcus Kowal

Betyg 4.3
6h 58min
230 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Marcus Kowal är en framgångsrik kampsportare med stora drömmar. Hans drömmar tog honom hela vägen från förorten i Göteborg till Los Angeles där han idag driver tre kampsportsgym.

Den 3:e september 2016 vändes hans värld upp och ner när han fick uppleva något som ingen förälder någonsin bör få uppleva. Hans lilla son Liam på 15 månader blev påkörd av en rattfull 72-åring. Som den fighter han är kämpade Liam hårt, men han klarade sig inte.

Sedan den dagen lovade Marcus sig själv att kämpa mot rattfylla och för organdonation.

Jag kommer aldrig att ge upp, jag är en fighter. Jag gör det i Liams namn och hans död ska inte vara förgäves. Jag ska känna solens strålar igen och vi ska ta oss igenom det här.

Det här är min fight, det här är min historia. En historia jag önskar att jag aldrig behövde berätta.

Om författaren:

Marcus Kowal är en Göteborgare bosatt i Los Angeles, Kalifornien. Han är professionell MMA-fighter och har även vunnit en världsmästartitel i kickboxing. Idag är han en framgångsrik entreprenör som driver tre kampsportsgym i Los Angeles-området i USA. Han talar 6 språk och arbetar för närvarande med Liam's Life, en stiftelse till hans son Liam Mikael Kowals ära. Liam's Lifes mål är att sänka rattfyllegränsen i USA samt att jobba för organdonation. LIAM: En stund på jorden är Marcus första bok, en bok han önskar att han aldrig behövt skriva.

"Helt fantastisk skriven, rakt från ett pappahjärta!"
/Rebecka Grundell
"Jag fick boken med posten i eftermiddag och har sträckläst från sida 3-255. En verkligen underbar, kärleksfull och fin bok men samtidigt ångestfull och ledsam. Den berörde mig djupt."
/Ingela Svensson
"Började läsa vid sextiden. Klar nu. Vilken styrka. Man får gåshud och tårarna rinner!"
/Ulven Schlyter
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
6h 58min
Sidor e-bok:
230
Språk:
Svenska
Utgiven:
2019-08-22
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789178295456
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789178295463

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)