Lika grannar leka bäst

- Olivia Reimhagen

Betyg 3.8
8h 27min
305 Sidor
bookCoverFor

Summering av boken

Serietecknaren Nora älskar att leva sig in i superhjälten Svart Fenix, en karaktär hon kom på efter år av egen sjukdom. Men när kreativiteten sinar är det Sam som dyker upp i tankarna. Grannen som hon legat i krig med sedan hon flyttade in. Hur allt började minns hon inte, allt hon vet är att hon inte kan låta honom vinna.

Sam trivs på sitt jobb som personlig assistent, det ger hans tillvaro mening. För när han kommer hem är han ganska ensam. Ljuset är grannen Nora som han inte lyckats slita blicken från sedan hon flyttade in. Men hon verkar inte alls känna samma sak, för inte kan väl deras katt och råtta-lek innebära att hon faktiskt gillar honom?

När hyresgästerna får veta att de inom 180 dagar måste flytta ut eftersom ett nytt köpcentrum ska byggas tvingas Nora och Sam lägga stidsyxorna åt sidan. De inser att de behöver samarbeta för att rädda sig själva och grannarna från att stå utan hem när dammet lagt sig.

Lika grannar leka bäst är en romantisk feelgood om ensamhet, motsatser som attraherar och att våga stå upp för sig själv. Olivia Reimhagen bjuder på färgstarka karaktärer, het romantik och gott om skratt.

”En toppenbok som verkligen fick mig att fånle ibland och allmänt kändes som en väldigt mysig och härlig feel good bok perfekt som vårläsning! Om du gillar böcker som beach read, the unhoneymooners och you deserve each other läs den här!” – Sofia, @sofiaslibraryy

”Det är en bok fylld av mycket humor och värme, självklart finns det även en dos av lite "mörkare" inslag, men värmen är klart dominerande i hela boken.” – Lisa-Marie, @bokdarling

”Ärligt talat hade jag kunnat ge boken 5 stjärnor bara för Sam och beskrivningen av hans känslor för sex. Fick nästan tårar i ögonen, för äntligen en bok på svenska som har en kille som möjligen kan ligga någonstans under ace-paraplyet.” – Denise, @ramblingoutloud

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Tid ljudbok:

8h 27min

Sidor e-bok:

305

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-04-06

Förlag ljudbok:

Seraf förlag

ISBN ljudbok:

9789189522770

Förlag e-bok:

Seraf förlag

ISBN e-bok:

9789189522848

Vad andra tycker

Recensioner av Lika grannar leka bäst - E-bok, Ljudbok

i början var den väldig rörig men jag kämpade på ett tag men väldigt seg .brukar inte ge upp men när det var ca 3 timmar kvar gav jag upp.

Ulrika

Bra story men den blir lite väl erotisk för denna kategori av böcker.

Cina