Lilla Sticka i landet Lycka

- Martin Widmark

Betyg 4.1
25min
38 Sidor
Lilla stickas sagovärld
bookCoverFor

Summering av boken

Bästsäljande författaren MARTIN WIDMARK har med LasseMaja och Nelly Rapp sin tydliga plats bredvid Astrid Lindgren som barnens favoritförfattare i svensk barnlitteratur. Med Lilla Sticka i landet Lycka inleder han ett ljudligt samarbete med den hyllade och prisbelönte musikern och kompositören Homero Alvarez.

En kväll när Daniel ska sova så berättar tant Julia en fantastisk berättelse. Den handlar om när hon var en liten och ledsen flicka som saknade sin bror. Plötsligt råkade hon styra sin kälke in under en gran och for nedför en lång tunnel av is och landade med en duns i landet Lycka. Här träffar hon på de mest fantastiska figurer som Herr Jacobi – en skalbagge i frack och fluga som döper henne till Lilla Sticka, den girige Krabban som samlar på pärlor och inte minst återser hon och räddar sin bror.

Lilla Sticka i landet Lycka leder tankarna till Lewis Carrolls Alice i underlandet såväl som Astrid Lindgrens Allrakäraste syster och är Martin Widmarks och Homero Alvarez första samarbete. En ljudbok med extra mycket ljud: originalmusik och poetiska ljudeffekter signerade just Homero Alvarez.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok, E-bok

Del:

1

Tid ljudbok:

25min

Sidor e-bok:

38

Språk:

Svenska

Utgiven:

2018-04-18

Förlag ljudbok:

Bonnier Audio

ISBN ljudbok:

9789176518731

Förlag e-bok:

Bonnier Carlsen

ISBN e-bok:

9789179777319