Linn och Gösta

Betyg 3.9
11h 43min
328 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

”En man som heter Ove” möter ”Breaking Bad”!

När Linn först möter sin granne Gösta vill hon döda honom. Helst med en hammare. Men när en ny granne flyttar in i området hamnar Linn och Gösta plötsligt på samma sida. Tillsammans sveps de allt längre ned i en brottsspiral, och det värsta av allt är att Linn upptäcker att hon älskar det. Plötsligt har villaidyllen förvandlats till rena rama rövarkulan och Linn tvingas ändra hela sitt sätt att se på världen och — inte minst — sig själv.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

11h 43min

Sidor e-bok:

328

Språk:

Svenska

Utgiven:

2023-03-21

Förlag ljudbok:

Lind & Co

ISBN ljudbok:

9789180521970

Förlag e-bok:

Lind & Co

ISBN e-bok:

9789180521987

Vad andra tycker

Recensioner av Linn och Gösta -
Ljudbok, E-bok

Jag gillar denna, spännande och rolig

Stefan

Väldigt rolig och kaotisk kriminalroman om grannarna Linn och Gösta. Det händer grejer hela tiden som gör att det är svårt att sluta lyssna. Skrattade mycket!

Patricia

Rolig och annorlunda historia. Läs- och lyssningsvärd. Bra uppläsning.

Helena

Rekommenderas- En bok som sticker ut och inte så lätt låter sig etiketteras. Precis som baksidestexten antyder så finns två dimensioner. Överst den skruvade storyn med ett händelseförlopp att roat ta del av och skratta åt. Under den en väldig fin berättelse om huvudpersonerna, vilka de är, vad som format dem och hur de närmar sig varandra. Språket innehåller många små, precisa detaljer eller iakttagelser/reflektioner som hela tiden berättar något mer. I den överliggande delen adderar det till det komiska i situationer, i det underliggande bidrar det med svärta.

Helene