Liten resa för stora beslut- Helén Bartoft

Betyg 3.6
6h 54min
290 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

IBLAND MÅSTE VI RESA BORT FÖR ATT HITTA HEM

Isabelle lever drömlivet med maken Alexander och deras tre tonårsbarn. I alla fall brukade hon göra det. Efter en sommarsemester där hon skulle rädda både relationen till sin dotter och hitta tillbaka till kärleken, har allting bara blivit ännu värre. Dessutom har hon fått reda på att hennes man döljer något för henne. Kan hon verkligen älska någon hon inte litar på?

När hon på inrådan från sin gravida bästa kompis åker till Gotland för att reda ut sina tankar och lämnar hela familjen hemma, kraschar hon ordentligt och blir sjukskriven. Mitt i livskrisen dyker det upp en snygg man i stugan bredvid och Isabelle får svårt att inte lockas av hans avslappnade stil och gröna ögon. Skilsmässa känns alltmer som det enda vettiga alternativet. Men kanske går det fortfarande att rädda den sömniga relationen?

HELÉN BARTOFT, född 1985, är en svensk författare från Vallentuna. Hon är gift och har två barn som är på väg att bli tonåringar. "Liten resa för stora beslut" är hennes debutroman och utkom år 2022.
Författare:
Format:
Ljudbok, E-bok
Tid ljudbok:
6h 54min
Sidor e-bok:
290
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-04-06
Förlag ljudbok:
Saga Egmont
ISBN ljudbok:
9788728244333
Förlag e-bok:
Saga Egmont
ISBN e-bok:
9788728244326

© Saga Egmont (Ljudbok)

© Saga Egmont (E-bok)