Liten tvåa med potential- Camilla Davidsson

Betyg 4
10h 22min
308 Sidor
Familjen Bergendahl
bookCoverFor

Beskrivning

Sofia är en storstadstjej som vet vad hon vill med det mesta i livet. I alla fall är det vad hon tror. Yta och kontroll är viktigt för henne. Hon har en snygg, framgångsrik pojkvän, ett välavlönat jobb inom investment banking och har nyligen köpt en tvåa med renoveringsbehov på en fin adress i Stockholm. Om det inte vore för att lägenheten behöver renoveras, alla sena jobbkvällar, hennes omöjlige chef och skilsmässan mellan föräldrarna, skulle allt varit perfekt.

Efter noggrann research anlitar Sofia en byggfirma som ska sköta renoveringen, men när hantverkaren som ska göra jobbet dyker upp, mer än en halvtimme försenad, verkar han allt annat än pålitlig och Arvid har till Sofias irritation bestämda åsikter om både det ena och det andra. Dessutom känns det på något märkligt vis som om han ser henne på ett sätt som ingen annan i hennes liv gör, inte ens pojkvännen Oliver. När Arvid börjar ifrågasätta Sofias livsval uppstår sprickor i den polerade fasad hon visar upp mot omvärlden och när Sofia i ett överilat ögonblick lovar att göra honom en tjänst får det oanade konsekvenser.

Liten tvåa med potential är en feelgoodroman som rör sig mellan Stureplan och snötyngda dalastugor, mellan hopp och förtvivlan.
Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
10h 22min
Sidor e-bok:
308
Språk:
Svenska
Utgiven:
2018-06-28
Förlag ljudbok:
Printz publishing
ISBN ljudbok:
9789177710448
Förlag e-bok:
Printz publishing
ISBN e-bok:
9789177710431

© Printz publishing (Ljudbok)

© Printz publishing (E-bok)