Det goda dåliga samvetet

- Camilla Lif

Betyg 4.3
28min
14 Sidor
Livet med Lif
bookCoverFor

Beskrivning

Det som är gjort är gjort och inget att grubbla över, tycker vissa. Siktet framåt och ingen tid för ånger! Andra grämer sig över minsta lilla och hittar fel i alla sina handlingar. Skam och skuld är starka krafter som kan vara svåra att hantera, men ska vi slänga bort samvetet helt? Kan det vara bra att ta en brottningsmatch med sina brister då och då?

Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif!

Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok, Ljudbok

Del:

1

Tid ljudbok:

28min

Sidor e-bok:

14

Språk:

Svenska

Utgiven:

2019-10-22

Förlag ljudbok:

Tiden

ISBN ljudbok:

9789151500713

Förlag e-bok:

Tiden

ISBN e-bok:

9789151501901

© Tiden (Ljudbok)

© Tiden (E-bok)