Livets små njutningar

- Sigge Eklund

Betyg 3.2
1h 55min
56 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning

Sedan två år tillbaka bor författaren och podcastaren Sigge Eklund med sin familj i USA. Avståndet, tempot och perspektivet har skärpt hans blick, och som en nutida Karl Oskar ser han här på sitt älskade hemland med helt nya ögon.

I Livets små njutningar strosar han runt i vardagen, stannar upp och låter sig förföras av dofter och smaker, av oväntade möten och ögonblick av klarsyn. Även om världen idag kan te sig komplicerad, kan vi alla fortfarande unna oss det han benämner som lågintensiv lycka. Boken blir därmed en hyllningsskrift till alla de små vardagsstunder som så enkelt går oss förbi om vi inte lär oss att njuta av dem. Sigge Eklund hittar magi i både väntade och oväntade situationer. Resultatet blir en uppmaning: Magin i att leva finns överallt omkring oss om vi bara förmår uppskatta den. I en sovkupé, på en cykeltur, i skumbadet, under en markis när det regnar. Eller i sängen när du somnar med en hund.

Suggestivt, knivskarpt och med en stark närvarokänsla bjuder Sigge Eklund in oss i sin vardag och manar oss att stanna upp och återupptäcka de små njutningar våra liv faktiskt är fyllda av.
Författare:
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Tid ljudbok:
1h 55min
Sidor e-bok:
56
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-08-17
Förlag ljudbok:
Brombergs Bokförlag
ISBN ljudbok:
9789178091126
Förlag e-bok:
Brombergs Bokförlag
ISBN e-bok:
9789178091119

© Brombergs Bokförlag (Ljudbok)

© Brombergs Bokförlag (E-bok)