Living la vida glamping (vecka 27)- Avanna Larsson

Betyg 3.8
6h 10min
183 Sidor
Sommarsviten
bookCoverFor

Beskrivning

Barbro, en åttioårig kvinna med rapp tunga och hårdrockströjor, erbjuder sig att sköta väninnan Alices camping efter att hon brutit bäckenet. Hur svårt kan det vara? Ett sådant uppdrag borde ge tid över till att läsa deckare, äta Skogaholmslimpa och ligga i hängmattan.

Det kanske vore så enkelt om inte barnbarnet Barbie hade berättat om Fjölleby camping för en influencer hon plåtade. Kicci, med två c, får för sig att det är en glamping och det perfekta stället för sin för-möhippa. Snarare än att förtydliga att det är helt vanliga tält som gäller, bestämmer Barbro sig för att köpa ljusslingor och lära sig hashtagspråk – med egna bidrag som #kotterapi och #kantarellsafari.

Med stor improvisationsanda gör Fjölleby-gänget sig redo för att ta emot influencers på en glamping i en kohage. Samtidigt lurar en sensationslysten journalist i buskarna, på jakt efter det stora scoopet.

“Living la vida glamping” är första delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberättelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nämnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.

Författare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Del:

1

Tid ljudbok:
6h 10min
Sidor e-bok:
183
Kategorier:
Språk:
Svenska
Utgiven:
2022-07-04
Förlag ljudbok:
Word Audio Publishing
ISBN ljudbok:
9789180004589
Förlag e-bok:
Word Audio Publishing
ISBN e-bok:
9789180004596

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

© Word Audio Publishing (E-bok)