Livlina

Betyg 4
10h 52min
301 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Happy Jankells debutroman är en berättelse om skuld, familjeband och gråzoner. Ett stilsäkert och rappt skrivet porträtt av livet som ung kvinna i dagens Stockholm.

Liv är hypokondriker och stamkund hos nätdoktorn Care Call. Hon kämpar mot sin ångest med hjälp av mediciner, kroppsbesiktningar och ett och annat destruktivt Tinder-ragg. Men ingenting blir bättre och inte heller hjälper det att hon hela tiden jämförs med sin perfekta storasyster Lina. Trots att de är av samma kött och blod är de varandras motsatser: Lina har allt, Liv har inget. Inte ens sorgen efter deras döda pappa hanterar de på samma sätt.

I takt med att ensamhetskänslorna eskalerar tar Liv till mer och mer drastiska metoder för att klara vardagen. Snart inleder hon en relation med den betydligt äldre läkaren Mårten, vilket startar en kedjereaktion av händelser som förändrar hennes liv i grunden och avslöjar familjens såriga hemligheter.

Författare:

Uppläsare:

Format:

E-bok
Ljudbok

Tid ljudbok:

10h 52min

Sidor e-bok:

301

Språk:

Svenska

Utgiven:

2021-03-17

Förlag ljudbok:

Bokförlaget Forum

ISBN ljudbok:

9789137159294

Förlag e-bok:

Bokförlaget Forum

ISBN e-bok:

9789137157870

Vad andra tycker

Recensioner av Livlina -
E-bok, Ljudbok

Lättlyssnad och bra uppläst med inlevelse. Bra handling och att psykisk ohälsa kommer fram på ett vardagligt sätt. Är den självupplevd? Rekommenderas!

Minna

En väldigt bra bok, bra språk och bra uppläst. Den är dock aningen för lång.

Maria

Bra

Matilda

Det var en bra ljudbok. Med bästa Happy. 😄❤️

Angelica