Löften och svek- Barbara Taylor Bradford, Barbara Taylor Bradford

Betyg 3.5
9h 15min
278 Sidor
Falconer
bookCoverFor

Beskrivning

Kärlek och maktkamp i det viktorianska England

James Lionel Falconer har jobbat hårt för att nå dit han är idag. Han har hittat sitt livs kärlek och fått en högt uppsatt position vid Londons mest prestigefulla handelsbolag. När ägarens dotter, arvtagerskan Alexis Malvern, nu är ute ur leken pekar allt på att han blir den som tar över företaget. James har uppfyllt sina drömmar och världen ligger framför hans fötter – tills lyckan en dag vänder.

En stor brand hotar att ödelägga hans planer och samtidigt avslöjar en gammal vän en omskakande hemlighet. Och när Alexis Malvern plötsligt återvänder till företaget vänds James tillvaro upp och ned. Nu är tiden när han måste omvärdera det han tidigare tagit för givet och börja kämpa för att inte förlora allt.

Löften och svek är den andra boken i serien Falconer, som kretsar kring familjerna Falconer och Malvern i det sena 1800-talets London. Den första delen, Ödets tid, utkom 2019.

***
Barbara Taylor Bradford har skrivit en lång rad bästsäljare, varav flera har filmatiserats. Hon växte upp i England och började skriva som sjuåring. Hon har jobbat som journalist i många år och bor numera i New York. Hennes romaner har översatts till 40 språk och sålts i mer än 90 länder. På förlaget har hon tidigare utkommit med den bästsäljande serien om Cavendon Hall och del 1 i Falconer – Ödets tid.
Uppläsare:
Format:
E-bok, Ljudbok
Serie:
Del:

2

Tid ljudbok:
9h 15min
Sidor e-bok:
278
Språk:
Svenska
Utgiven:
2020-11-06
Förlag ljudbok:
HarperCollins Nordic
ISBN ljudbok:
9789177190622
Förlag e-bok:
HarperCollins Nordic
ISBN e-bok:
9789150766684