Löparens hjärta

Betyg 4.4
5h 46min
158 Sidor
bookCoverFor

Beskrivning av boken

Markus Torgeby är den stora löpartalangen som 20 år gammal bosatte sig i en kåta i den jämtländska skogen. Där levde han under fyra år som en eremit. Så vad var det som fick honom att lämna allt? Och vad lärde han sig av att leva ensam i skogen?
I Löparens hjärta berättar Markus Torgeby gripande om uppväxten där han plågades av väckelsepredikanterna på Öckerö och alldeles för tidigt fick ta ett vuxenansvar för sin sjuka mamma. Att springa ensam över klipporna blev hans mentala frizon och räddning. När Markus sedan upptäcktes av en tränare som ville lyfta honom till Europaeliten såg han det som sin stora chans men snart blev även idrotten ångestladdad och krävande. På ett träningsläger kollapsade hans fotvalv. Så hade han inte heller löpningen. Löparens hjärta handlar om att våga gå sin egen väg och den kraft som finns att hämta i ensamheten och naturen. Markus Torgeby vänder sig till alla som har funderat på att kliva av ekorrhjulet, och ställer sig frågande till mycket av det som vi andra tar för självklart inklusive den löpartrend som svept över Sverige de senaste åren.

Författare:

Uppläsare:

Format:

Ljudbok
E-bok

Tid ljudbok:

5h 46min

Sidor e-bok:

158

Kategorier:

Språk:

Svenska

Utgiven:

2015-10-08

Förlag ljudbok:

Word Audio Publishing

ISBN ljudbok:

9789175235325

Förlag e-bok:

Offside press

ISBN e-bok:

9789185279432

© Word Audio Publishing (Ljudbok)

Vad andra tycker

Recensioner av Löparens hjärta

Otroligt intressant bok, även för mej som inte springer en meter! Mycket bra uppläsning dessutom.

Pernilla

Väldigt intressant & spännande läsning, ärligt naket en genuin berättelse, så fin & inspirerande Tack för att du delar din historia

Annica

Så fina tankar och ett nytt sätt att se på livet har väckts inom mig. Tack Markus :)

Åke

Fantastisk bok!

Eva